Εκτύπωση

Η δημοτικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media – Facebook, Twitter, Linkedin, Xing, Myspace, Youtube, κ.α.) έχει αυξηθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια που δεν μπορούν να αγνοηθούν από μία επιχείρηση που ψάχνει τρόπους να αυξήσει την δημοτικότητα και την αναγνωρισιμότητα της.

Ανάλογα με τη φύση της επιχείρησης σας τα Social Media μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως συμπληρωματικά του SEO και των Adwords, είτε ως αυτόνομο κομμάτι του Internet Marketing της εταιρείας σας.

Τα Social Media είναι ένας υπέροχος τρόπος να κρατάτε επαφή με το αγοραστικό σας κοινό, να το ενημερώνεται για τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας και φυσικά να κερδίσετε καινούριους πελάτες.

Aναλαμβάνουμε να διερευνήσουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους η επιχείρηση σας μπορεί να ωφεληθεί, ποιά δίκτυα είναι αυτά που θα πρέπει να προωθήσουμε την επιχείριση σας και με ποιον τρόπο θα γίνει η προώθηση αυτή. Τις περισσότερες φορές το να κάνουμε απλά έναν λογαριασμό στο facebook δεν σημαίνει ότι θα αυξήσουμε και τις πωλήσεις μας αυτόματα. Χρειάζεται να καθοριστεί μία στρατηγική και ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσουμε το αγοραστικό κοινό.